DE SPILDTE TALENTER​

VISEVÆRTSHUSET

12. + 13. juli 2024 - Fra klokken 21:30​

De Spildte Talenter skyder med musikalske spredehagl, når de gæster diverse fester og dansegulve rundt i det danske land. Stilen er danske og udenlandske evergreens - alle dem man kan skråle med på!

Musikerne har spillet sammen, og hver for sig, i mange år, så bolcheposen er godt blandet med de bedste hits fra de sidste seks årtier...

Frank Larsen på sang og guitar. Kompetent, fremadrettet guitarspil i høj klasse, og en meget stærk og karakterfuld vokal. Har modtaget undervisning af internationale sanglærere, der samtidig har undervist amerikanske topnavne.

Mads P. på guitar og kor. En særdeles god guitarist med mange år på bagen som "hired gun guitarist" i diverse sammenhænge. Spiller til dagligt med et utal af konstellationer rundt på de danske scener.

Kim Eskesen på bas og kor lægger bunden med basspil i absolut topklasse. Kims referencer vidner også om, at der har været bud efter ham fra topnavne fra hele verden. Kim har således arbejde med kunstnere som Andrew Strong, Suzi Quatro og Leningrad cowboys for at nævne nogle få i en lang perlerække af topkunstnere.

Bag trommerne finder vi ingen ringere end Anton Kirkeby. Sammen med Kim danner han gruppens bundsolide rytmesektion, som gør det helt umuligt at holde sig fra dansegulvet. Anton Kirkeby er en top professionel trommeslager, som de seneste 20 år har spillet landet tyndt med div. koncerter. Anton har spillet med danske artister som, Wenche Hartmann og Joane Reinholdt men også med flere internationale artister som, Katrina, Baccara og Ryan Paris m.fl. Med Anton bag trommerne er der statsgaranti for tempo og energi og et brag af en fest.​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev