............................................
Mandag d. 6/10: Skinkeschnitzel med brasede kartofler og ærter
Tirsdag d. 7/10: Koteletter i karrysauce med ris og salat
Onsdag d. 8/10: Stegt flæsk med kartofler og persillesauce
Torsdag d. 9/10: Ovnbagt laks med kartofler, grønt og hollandaisesauce
Fredag d. 10/10: Mørbradgryde med ris og salat
Lørdag d. 11/10: Bøf bearnaise med fritter og ærter
Søndag d. 12/10: Herregårdsskinke med kartofler og salat
............................................
Mandag d. 13/10: Karbonader med kartofler og grønærter
Tirsdag d. 14/10: Ribbensteg med kartofler, rødkål og skysauce
Onsdag 15/10:Stegt flæsk med kartofler og persillesauce
Torsdag d. 16/10:Foldens gryde med kartoffelmos
Fredag d. 17/10: Svensk pølseret
Lørdag d. 18/10: Gl. daws kylling m. kartofler og syltede agurker
Søndag d. 19/10: Flæskesteg med kartofler, rødkål og skysauce
............................................