Onsdag den 3/8: Frikadeller med stuvet sommerkål.
Torsdag den 4/8: Karbonader med ærter og gulerødder.
Fredag den 5/8: Spansk Paella med rejer og krebs.
Lørdag den 6/8: Herregårdsbøf med pommes og bearnaise sauce og ærter.
Søndag den 7/8: Gl. Dags kylling med kartofler, sauce og rabarberkompot.
…………………………………………………………
Mandag den 8/8: 3 tarteletter med høns i asparges og salat.
Tirsdag den 9/8: Fiskefrikadeller med kartofler, persillesauce og gulerods salat.
Onsdag den 10/8: Spaghetti bolognese med salat.
Torsdag den 11/8: Sommergryde med ris og salat.
Fredag den 12/8: Hakkedreng med mild pebersauce og salat.
Lørdag den 13/8: Kylling i svøb med pommes og salat.
Søndag den 14/8: Marineret svinekam med kartofler, grønt og rødvinssauce.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer!