............................................
Mandag d. 8/9: Hjemmelavet frikadeller med kartofler, sauce og rødkå
Tirsdag d. 9/9: Ovnbagt laks med kartofler, grøntsager og citronsauce
Onsdag d. 10/9: Forloren hare med kartofler, surt og skysauce
Torsdag d. 11/9: Kylling i karry med ris og salat
Fredag d. 12/9: Skinkeschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce.
Lørdag d. 13/9: Spareribs med pommes og salat
Søndag d. 14/9: Marineret svinekam med ovnbagte kartofler, grøntsager og bearnaice sauce
............................................
Mandag d. 15/9: Ribbensteg med kartofler, rødkål og skysauce
Tirsdag d. 16/9: Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesauce.
Onsdag 17/9: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Torsdag d. 18/9: Jægergryde med mørbrad, kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 19/9: Bøfsandwich med pommes
Lørdag d. 20/9: Kyllinge kotelet med krydret kartoffelbåde, salat og barbecuesauce
Søndag d. 21/9: Flæskesteg med kartofler, rødkål og skysauce
............................................