............................................
Mandag d. 13/3: Biksemad med spejlæg
Tirsdag d. 14/3: Boller i karry med ris
Onsdag d. 15/3: Medisterpølse med rødkål
Torsdag d. 16/3: Stegt flæsk med persillesauce
Fredag d. 17/3: Pariserbøf med pommes frites
Lørdag d. 18/3: Mørbrad ala creme med hjemmelavet agurkesalat
Søndag d. 19/3: Benløse fugle med kartoffelmos og rødbeder
............................................
Mandag d. 20/3: Skinkeschnitzel med braset kartofler og ærter
Tirsdag d. 21/3: Sammenkogt med ris og salat
Onsdag 22/3: Fiskefrikadeller med persillesauce
Torsdag d. 23/3: Fyldt kalkunbryst med ovnbagte kartofler
Fredag d. 24/3: Marineret svinekam med flødekartofler og salat
Lørdag den 25/3: Bøf bearnaise med pommes frites og ærter
Søndag den 26/3: Ribbensteg med rødkål
............................................
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer!