............................................
Mandag d. 3/11: Tarteletter med høns i asparges
Tirsdag d. 4/11: Foldens gryderet med kartoffelmos
Onsdag d. 5/11: Fiskefileter med kartofler og hollandaise
Torsdag d. 6/11: Chili Con Carne med ris og salat
Fredag d. 7/11: Kylling med sur/sød sauce og nudler
Lørdag d. 8/11: Dansk bøf med bløde løg
Søndag d. 9/11: Skipperlabskovs med rugbrød og rødbeder
............................................
Mandag d. 10/11: Andelår/bryst med skysauce og kartofler
Tirsdag d. 11/11: Lasagne med salat og flute
Onsdag 12/11: Friteret kuller med pommes frites og coleslaw
Torsdag d. 13/11: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder
Fredag d. 14/11: Kyllingebryst i rødvinssauce med kartofler og salat
Lørdag d. 15/11: Skinkeschnitzel med stuvede grøntsager og kartofler
Søndag d. 16/11: Svinekam stegt som vildt med stegte kartofler, bønner og tyttebær
............................................