............................................
Mandag d. 7/10: Biksemad med spejlæg og rødbeder
Tirsdag d. 8/10: Bøf bearnaise med ærter og pommes frites
Onsdag d. 9/10: Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
Torsdag d. 10/10: Hjemmelave forårsrulle med nudler og karrysauce
Fredag d. 11/10: Krydderschnitzel med flødekartofler og salat
Lørdag d. 12/10: Pastasalat med sprød kylling og flutes
Søndag d. 13/10: Forloren hare med rødkål kartofler og skysauce
............................................
Mandag d. 14/10: Kong Fiddes livret med mos
Tirsdag d. 15/10: Dansk bøf el. stegt lever med rødbeder
Onsdag 16/10: Stjerneskud
Torsdag d. 17/10: Stegt flæsk med persillesauce
Fredag d. 18/10: Grydestegt svinemørbrad med skysauce
Lørdag d. 19/10: Pikantkylling i fad med ris
Søndag d. 20/10: Ribbensteg med rødkål
............................................