............................................
Uge 27
Mandag d. 30/6: Sammenkogt gryderet med ris
Tirsdag d. 1/7: Dansk bøf med bløde løg
Onsdag d. 2/7: Mexicansk lasagne med salat
Torsdag d. 3/7: Stegt flæsk med persillesauce
Fredag d. 4/7: Spareribs med pommes frites og salat
Lørdag d. 5/7: Krydret schnitzel med tomatsauce og bønnesalat
Søndag d. 6/7: Marineret svinekam med rødvinssauce
............................................
Uge 28
Mandag d. 7/7: Biksemad med spejlæg
Tirsdag d. 8/7: Æggekage med tomat, purløg og rugbrød
Onsdag d. 9/7: Kylling i sur-sød sauce med ris
Torsdag d. 10/7: Brændende kærlighed med rødbeder
Fredag d. 11/7: Tortillas med oksekød og salat
Lørdag d. 12/7: Pariserbøf med pommes frites
Søndag d. 13/7: Glaseret svinekam med æble-spinat fyld
............................................