............................................
Mandag d. 1/12: Foldens gryderet med ris og salat.
Tirsdag d. 2/12: Fiskefrikadeller med kartofler og persillesauce .
Onsdag d. 3/12: Stegt medister med rødkål og skysauce .
Torsdag d. 4/12: Cremet citronpasta med crisp kyllingebryst.
Fredag d. 5/12: Bøf i fad med peberflødesauce.
Lørdag d. 6/12: Spareribs med pommes og barbecuesauce.
Søndag d. 7/12: Skipperlabskovs med rugbrød og rødbeder.
............................................
Mandag d. 8/12: Kylling stroganoff med kartoffelmos.
Tirsdag d. 9/12: Stegt flæsk med persillesauce.
Onsdag d. 10/12: Fiskefilet med aspargessauce.
Torsdag d. 11/12: Kalvefrikassé med kartofler.
Fredag d. 12/12: Glaseret skinke med flødekartofler og salat.
Lørdag d. 13/12: Skinkeschnitzel med brasede kartofler og bearnaisesauce.
Søndag d. 14/12: Gl. dags kalvesteg.
............................................