............................................
Mandag d. 19/5: Skinkeschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce
Tirsdag d. 20/5: Spaghetti med kødsauce og salat
Onsdag d. 21/5: Biksemad med spejlæg
Torsdag d. 22/5: Hvidkålsroulette med surt
Fredag d. 23/5: Vinbondens mørbradgryde med vindruer
Lørdag d. 24/5: Glaseret skinke med flødekartofler og salat
Søndag d. 25/5: Ribbensteg med rødkål og kartofler
............................................
Mandag d. 26/5: Brændende kærlighed med rødbeder
Tirsdag d. 27/5: Karry kotelette med ris, æble/bacon
Onsdag 28/5: Brunkål med gode ben, kartofler, skysauce
Torsdag d. 29/5: Svensk pølseret
Fredag d. 30/5: Gl. dags kylling med agurkesalat
Lørdag d. 31/5: Spareribs med pommes frites og salat
Søndag d. 1/6: Benløse fugle med kartofler
............................................