............................................
Mandag d. 25/3: Tarteletter med salat
Tirsdag d. 26/3: karbonader med ærter og gulerødder
Onsdag d. 27/3: Stegt flæsk med persillesauce
Torsdag d. 28/3: Kong Fiddes livret med kartoffelmos
Fredag d. 29/3: Glaseret skinke med flødekartofler
Lørdag d. 30/3: Svinemørbrad med krydderkartofler
Søndag d. 31/3: Gl. dags oksesteg med perleløg mm.
............................................
Mandag d. 1/4:Brændende kærlighed med rødbeder
Tirsdag d. 2/4:Dansk bøf med rødbeder
Onsdag 3/4: Stuvet hvidkål med frikadeller
Torsdag d. 4/4: Spaghetti Bolognese med salat
Fredag d. 5/4: Kylling i abrikossauce med ris
Lørdag d. 6/4: Skipperlabskovs med rødbeder
Søndag d. 7/4: Gl. dags kylling med agurkesalat
............................................