............................................
Mandag d. 2/6: Sprød ribbensandwich med pommes frites
Tirsdag d. 3/6: Sprød kylling med ris og masala sauce
Onsdag d. 4/6: Stegt flæsk med persillesauce
Torsdag d. 5/6: Dansk bøf med bløde løg
Fredag d. 6/6: Mørbradgryde med ris
Lørdag d. 7/6: Kotelet med stegte kartofler og skysauce
Søndag d. 8/6: Marineret svinekam med syrlig æble
............................................
Mandag d. 16/6: Biksemad med spejlæg
Tirsdag d. 17/6: Svinekam med skysauce og bacon
Onsdag d. 18/6: Butter Chicken med ris og grønt
Torsdag d. 19/6: Stegt flæsk med persillesauce
Fredag d. 20/6: Marineret svinemørbrad med flødekartfoler
Lørdag d. 21/6: Bøf bearnaise med pommes frites og ærter
Søndag d. 22/6: Gl. dags oksesteg med bønner
............................................
Mandag d. 23/6: Tarteletter med høns i asparges og salat
Tirsdag d. 24/6: Kong Fiddes livret med kartoffelmos
Onsdag 25/6: Pasta Carbonara
Torsdag d. 26/6: Chili con carne med ris
Fredag d. 27/6: Glaseret skinke med flødekartofler
Lørdag d. 28/6: Stjerneskud med aspargessauce
Søndag d. 29/6: Ribbensteg med rødkål
............................................