​Information vedrørende Covid-19 på Foldens Hotel

Vi følger myndighedernes anbefalinger og vi beder vores gæster om at gøre det samme. Hold afstand og brug mundbind i alle hotellets indendørs arealer. Vi har opsat spritholdere overalt, også på værelserne. Vores rengøring er meget opmærksomme på at få rengjort alle overflader og berøringspunkter.

Restauranten og Cafeen er åben!

​Fra den 21. april har vi igen fået lov til at byde siddende gæster velkommen i vores indendørsareal! 

Her SKAL der medbringes et gyldigt Coronapas - Altså skal man være vaccineret, være testet inden for 72 timer eller have overstået en infektion inden for kortere tid.

Ved bordservering udendørs er det ikke nødvendigt at mebringe et Coronapas.

Vi tilbyder stadig mulighed for at nyde måltider på værelserne, hvis man ønsker dette.

Med venlig hilsen

Foldens Hotel

​Seneste Nyt:

" Allerede 21. april bliver det således muligt at få serveret mad og våde varer indendørs - hvis man bestiller bord og har et coronapas i hånden. Det skulle først have været 6. maj ifølge den oprindelige plan.


Har man ikke et coronapas ved hånden, kan man til gengæld få lov at få serveret mad, øl og måske en sidevogn udendørs. Her afskaffer partierne nemlig kravet om gyldigt coronapas. Seneste udskænkning er 22, og de skal holde lukket fra 23 til 05.

Indendørsservering kan åbne med et arealkrav på 2 m2 for siddende servering og 4 m2, hvis der ikke 'i det væsentlige' siddes ned. "

Foldens Hotel & Cafe

Sct. Laurentii Vej 41

DK-9990 Skagen

CVR-nr: 1429 3639

Telefon: 9844 1166

Telefax: 9844 1464


E-mail: info@foldens-hotel.dk

​Links 

Tripadvisor​